Wij ademen Outdoor. Het liefst zijn we iedere dag in de natuur om de meest uiteenlopende buitensporten uit te oefenen en die ervaringen delen we graag met onze volgers. Met ruim 20 jaar ervaring bieden de initiatiefnemers van OutdoorBloggers.nl, Wanda Catsman, Mirre Oost en Antonette Spaan via hun websites een platform om inspiratie en idee├źn op te doen.

OutdoorBloggers zorgen voor een sterk merk

We zien dat veel merken moeite hebben om de juiste blogger te vinden voor hun doelgroep. Wij helpen je graag om de ideale blogger te vinden voor het promoten van jouw product en/of bestemming. Daarom bieden we een overzicht aan van de grootste Nederlandse en Belgische influencers op het gebied van outdoor en avontuurlijk reizen.

Onze visie

De laatste jaren neemt Outdoor een steeds grotere rol in binnen de recreatieve sector, zowel het in het weekend als op reis. Outdoor activiteiten vormen een fijn contrast op het dagelijks leven en is de ideale manier om fysiek en mentaal te ontspannen. Via onze blogs stralen wij passie en gedrevenheid uit en inspireren wij onze bezoekers om ons voorbeeld te volgen.

Samenwerken met OutdoorBloggers

Wanneer je kiest voor een samenwerking met OutdoorBloggers, dan kies je voor betrouwbaarheid en voor kwaliteit. Onze OutdoorBloggers weten als geen ander de juiste doelgroep te bereiken met blogs, campagnes en social media kanalen die gelezen en gevolgd worden door ruim 25.000 mensen met een passie voor buitensport.

Neem contact met ons op

Ik ben een bloggerIk zoek een blogger