Wandelen in Yosemite National Park, Amerika

geplaatst in: Kamperen, Wandelen | 0

Na drie maanden in het westen van Amerika is Yosemite National Park nog steeds één van mijn favoriete parken van Ivonne. Zeker in het voorjaar en begin van de zomer, wanneer de rivieren vol water zijn en watervallen met donderend geweld naar beneden storten, is de natuur overweldigend. 

Naast al dat water vind je in het bergachtige park diepe valleien, grote meadows (weides) en reuze sequoias van duizenden jaren oud. Yosemite is echt een paradijs voor de outdoorliefhebber. Haal je hart op tijdens het varen, bergbeklimmen fietsen of bekijk alles in een rustig tempo tijdens een goede wandeling. Vergeet niet je ogen en oren goed open te houden, voor je het weet sta je oog in oog met een marmot, hert of zelfs een zwarte- of grizzlybeer. Na een dag buiten kook je bij de eigen tent je potje en geniet van de stilte om je heen.

 

Lees meer over de mooiste wandelingen in het Yosemite National Park op het blog van Myfootprints.nl

Yosemite National Park

The following two tabs change content below.
Ivonne is een groot natuurliefhebber en een gepassioneerd fotograaf. Op haar eigen blog Myfootprints.nl schrijft ze over wandelen, kamperen, snorkelen, fietsen en backpacken. Ook in het dagelijks leven verkent ze regelmatig de mooie plekjes in eigen land tijdens haar wandelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *