‘Outdoor’ neemt een steeds grotere rol in binnen de recreatieve sector. Zo vormen outdoor-activiteiten een fijn contrast op het dagelijks leven en is het de ideale manier om fysiek en mentaal te ontspannen.

Wij van OutdoorBloggers zijn het liefst iedere dag in de natuur om de meest uiteenlopende buitensporten uit te oefenen en die ervaringen delen we graag met onze volgers. Via onze blogs inspireren wij onze bezoekers om eropuit te trekken.

OutdoorBloggers zorgen voor een sterk merk

Wanneer je kiest voor een samenwerking met OutdoorBloggers, dan kies je voor betrouwbaarheid en voor kwaliteit. Onze OutdoorBloggers weten als geen ander de juiste doelgroep te bereiken met blogs, campagnes en social media kanalen die gelezen en gevolgd worden door ruim 75.000 mensen met een passie voor buitensport.

We helpen je graag om de ideale blogger te vinden voor het promoten van jouw product en/of bestemming. Daarom bieden we een overzicht aan van de grootste Nederlandse en Belgische influencers op het gebied van outdoor en avontuurlijk reizen.

Waarom samenwerken met Outdoor bloggers:

– De avontuurlijkste reisbloggers van Nederland
– Allemaal nichebloggers met een eigen specialisatie
– Jarenlange ervaring in de outdoorwereld
– Doelgroep: van jonge, actieve reizigers tot actieve 65+ reizigers
– Kennis van verantwoord reizen

Waar kun je ons voor benaderen:

– Groepsreizen als persreis met een avontuurlijk karakter
– Avontuurlijke persreizen op individuele basis
– Productreviews voor outdoor producten
– Gesponsorde artikelen die passen binnen de outdoor niche

Neem contact met ons op voor meer informatie en onze tarieven.