De laatste jaren neemt ‘Outdoor’ een steeds grotere rol in binnen de recreatieve sector, zowel het in het weekend als op reis. Outdoor activiteiten vormen een fijn contrast op het dagelijks leven en is de ideale manier om fysiek en mentaal te ontspannen.

Wij van OutdoorBloggers ademen Outdoor. Het liefst zijn we iedere dag in de natuur om de meest uiteenlopende buitensporten uit te oefenen en die ervaringen delen we graag met onze volgers. Via dit Outdoor Magazine en via onze eigen blogs inspireren wij onze bezoekers om eropuit te trekken.

OutdoorBloggers zorgen voor een sterk merk

Wanneer je kiest voor een samenwerking met OutdoorBloggers, dan kies je voor betrouwbaarheid en voor kwaliteit. Onze OutdoorBloggers weten als geen ander de juiste doelgroep te bereiken met blogs, campagnes en social media kanalen die gelezen en gevolgd worden door ruim 25.000 mensen met een passie voor buitensport.

We helpen je graag om de ideale blogger te vinden voor het promoten van jouw product en/of bestemming. Daarom bieden we een overzicht aan van de grootste Nederlandse en Belgische influencers op het gebied van outdoor en avontuurlijk reizen.

Waarom samenwerken met Outdoor bloggers:

– De avontuurlijkste travelbloggers van Nederland
– Allemaal nichebloggers met een eigen specialisatie
– Jarenlange ervaring in de outdoorwereld
– Doelgroep: van jonge, actieve reizigers tot actieve 65+ reizigers
– Kennis van verantwoord reizen

Waar kun je ons voor benaderen:

– Groepsreizen als persreis met een avontuurlijk karakter
– Avontuurlijke persreizen op individuele basis
– Testen van outdoor producten en hier een review over schrijven
– Gesponsorde artikelen die passen binnen de outdoor niche
– Promotie van outdoor producten middels onze social media kanalen

Neem contact met ons op voor meer informatie en onze tarieven.