Huttentocht paklijst: wat neem je mee als je een huttentocht maakt?

posted in: Uitrusting, Wandelen | 0

Een huttentocht maken door de bergen is heerlijk. Je maakt een tocht van meerdere dagen of weken en trekt van hut naar hut. Je zit midden in de natuur en komt even helemaal tot rust. De voorbereiding vergt wel wat aandacht, want wat neem je mee als je een huttentocht maakt? Ik deel hierom deze huttentocht paklijst met je.

Huttentocht paklijst

Wanneer je gaat hiken is een goede uitrusting ontzettend belangrijk. En dat geldt al helemaal als je een meerdaagse huttentocht maakt. Je hebt dan toch nét wat meer spullen nodig. Hierom geef ik in deze huttentocht paklijst een aantal belangrijke tips voor items die je zeker bij je moet hebben. Afhankelijk van in welk terrein je gaat hiken, of in welk seizoen, kan je meer of minder items meenemen. Hoe dan ook, essentieel bij een huttentocht zijn bergschoenen, een stevige rugzak, goede kleding, een laken- of slaapzak en eten en drinken.

Lees de blog op travelwriter.nl

Huttentocht paklijst: wat neem je mee als je een huttentocht maakt?
Huttentocht paklijst: wat neem je mee als je een huttentocht maakt?
The following two tabs change content below.
Aniek schrijft blogs over snel fietsen en slow travel. Op travelwriter.nl deelt ze persoonlijke reisverhalen met als doel haar lezers te inspireren om de wereld te ontdekken op een actieve manier. Outdoor adventure travelblogs die gericht zijn op reizen, avontuur, sport en mooie uitdagingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *