Getest! Hanwag Tatra II Lady GTX wandelschoen

posted in: Wandelen | 0

De Hanwag Tatra II Lady GTX wandelschoen voor dames is een stevige wandelschoen voor tochten in de bergen. Ik mocht de schoen testen en ben in het Italiaanse Zuid-Tirol vol enthousiasme op pad gegaan. Spoiler alert: hiermee kan je perfect klimmen en klauteren over onverhard terrein. 

Hanwag wandelschoenen

Wie al eens op zoek is gegaan naar nieuwe wandelschoenen weet het: de ene wandelschoen is de andere niet. In de bergen heb je bijvoorbeeld andere schoenen nodig dan tijdens een wandeling in Nederland. Hier kan je namelijk prima wandelen met een schoen in de A of B categorie, terwijl je in het buitenland, op bergachtig terrein of wanneer je veel bepakking bij je hebt, een C-schoen beter kan zijn. Hierom ben ik meteen enthousiast wanneer ik de Hanwag Tatra II Lady GTX schoen mag testen:een stevige schoen die tot zijn recht komt tijdens mijn vakantie in Noord-Italië.

Getest! Hanwag Tatra II Lady GTX wandelschoen
De Hanwag Tatra II GTX getest in Noord-Italië

Lees de hele review op de website van Aniek!

Ik ontving een paar Hanwag schoenen voor deze review.

The following two tabs change content below.
Aniek schrijft blogs over snel fietsen en slow travel. Op travelwriter.nl deelt ze persoonlijke reisverhalen met als doel haar lezers te inspireren om de wereld te ontdekken op een actieve manier. Outdoor adventure travelblogs die gericht zijn op reizen, avontuur, sport en mooie uitdagingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *