De mooiste mountainbikeroute op de Sallandse Heuvelrug

posted in: Fietsen | 0

In het midden van Overijssel ligt het prachtige natuurgebied de Sallandse Heuvelrug. Op de Holterberg, door de uitgestrekte heidegebieden en bossen is een afwisselende mountainbikeroute uitgezet. Nu ik een weekend in Holten ben, kan ik het niet laten om de route te fietsen!

Natuurgebied de Sallandse Heuvelrug

Als we besluiten in oktober een weekend naar Holten te gaan, worden als eerste de fietsen tevoorschijn gehaald. We hebben namelijk gehoord dat er twee prachtige mountainbikeroutes over de Sallandse Heuvelrug lopen. De Sallandse Heuvelrug is een natuurgebied in de provincie Overijssel, tussen Hellendoorn en Holten. Het is een aaneengesloten heide- en bosgebied met kleine zandverstuivingen en flink wat hoogteverschil. Voor het grootste deel is de Sallandse Heuvelrug een stiltegebied, en dus niet toegankelijk voor mountainbikers. Toch zijn er twee behoorlijk lange mountainbikeroutes samengesteld.

Lees de hele blog op travelwriter.nl!

De mooiste mountainbikeroute op de Sallandse Heuvelrug
De mooiste mountainbikeroute in de herfst
The following two tabs change content below.
Aniek schrijft blogs over snel fietsen en slow travel. Op travelwriter.nl deelt ze persoonlijke reisverhalen met als doel haar lezers te inspireren om de wereld te ontdekken op een actieve manier. Outdoor adventure travelblogs die gericht zijn op reizen, avontuur, sport en mooie uitdagingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *